! Logga in Skapa en ny profil

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

2102-B Båndnr. 238
Bearbejdelse af båndafskrift
Spørgetime, Gardenparty på Villa Rosenberg, juli 1973

Båndafskrift:
Ole Therkelsen
Kontrol af afskrift:
Hanne Myrfeld
Aage Hvolby, april 2007
Bearbejdelse af båndafskrift:
Aage Hvolby, juli 2008
Torben Hedegaard, juli 2008
Ole Therkelsen, juli 2008
Bearbejdelsen afsluttet den 10/8 2008
Bemærkning til rådet:
Bearbejdelsesgruppen anbefaler, at artiklen gengives i sin helhed, fordi den har fælles orienterende bemærkninger til sidst, fælles afslutning, og den kan illustreres med fotos fra Gardenparties. Desuden foreslås, at den gengives i Kosmos 8-2009, fordi der i teksten er en henvisning til en anden ny artikel "Martinus 87-års tale i august", der helst skal i Kosmos 7-2009 (30 år siden).

Avsnitt hämtat från denna frågetimma. Undertecknad (INDRA) var närvarande vid detta tillfälle).

"Hvad så med det seksuelle?", siger folk, "Skal det høre op?" – "Nej, det bliver mange gange fordoblet! – I skal ikke være bange!" [stor latter og moro] Men det bliver i en renere kultur. Hvordan bliver da en sådan seksualisme? – Ja, det kan vi begynde at opdage allerede nu. For mange år siden så jeg en film, hvor man for første gang begyndte med de lange kys. De blev ved med at kysse hinanden, meget længe. Det var ikke noget, man var vant til at se, men nu er det jo blevet til en stor vane. Der sker nemlig det, at denne dobbeltpolethed får organismen til at blive meget følsom. Det er en stor behagsfølelse for mange mennesker at blive kærtegnet, ikke sandt? – Det er det også for mig. Jeg føler det dejligt at hilse på folk. Det er en stor behagsfornemmelse.
Hvis vi nu ser på pornobilleder og lignende, så ser det jo forfærdeligt ud. Men hvad er det, man ser, hvis man da ikke er analfabet? – Man ser, at der i organismen vokser en stor seksuel følelse frem. Denne seksuelle følelse skal brede sig til hele kroppen. Den skal ikke blive ved med kun at være en følelse igennem en dråbeflaske som penis, sådan som det nu er hos dyrene og de ufærdige mennesker [latter].
Når menneskene bliver dobbeltpolede, altså færdige mennesker i Guds billede, har de ikke mere nogen jalousi, og de er alle sammen glade for hinanden. Den seksualisme, der så eksisterer, er den levende Guds ånd, og det vil være en nydelse at møde hinanden. Menneskene skal ikke mere bruge p-piller eller det forfærdelige, som de nu bruger. Det er jo noget, menneskene har fundet på, og det er en forfærdelig skavank (note 8). Der vil komme nogle mærkværdigheder ud af det om nogle år, når det er blevet meget udbredt. Den naturlige og lige vej har Forsynet sørget for ved at give menneskene en mægtig følelse i kroppen. Mange kvinder har været glade ved at kærtegne hinanden, og mange mænd bliver også glade ved at kærtegne hinanden. Mænd og kvinder kan også kærtegne hinanden.
Mange mennesker kommer nu til et stadium, hvor de ikke vil være gift. De vil ikke bindes, og de vil ikke have børn. De egner sig ikke til at have børn. De vil gerne have samlejet, men det har de kosmisk set ingen ret til. De har ret til at få den seksuelle nydelse, for den er guddommelig, men
denne teknik, som dyret bruger, er kun til for, at sæden kan komme frem til hunnen og forplante sig i hende. Det er en teknik, der degenererer, og den er allerede så degenereret hos mange mænd og kvinder, at de ikke kan gennemføre et samleje. Den fremtidige udvikling vil få menneskene til at kærtegne hinanden (note 9). De bliver så følsomme i kroppen, at de kærtegner udløsningen frem uden brug af disse forfærdelige midler, og så vil der ikke være noget samvittighedsnag bagefter. Der vil heller ikke være kvinder, der bliver overvægtige eller får blodpropper, fordi de har spist p-piller.
Vi har jo også de andre "apparater", hvor de mildeste vel er de her "gummihistorier", kondomer og pessarer. Men jeg vil sige, at også brugen af dem har overtrædelsen af naturens love i sig. Derfor vil det være helt naturligt, at der er mennesker, som ikke vil gifte sig, og som ikke vil have børn og hele familielivet. Det er tegn på, at den dyriske bevidsthed er væk.
Menneskene har ikke fået nogen belæring om den menneskelige seksualisme, så de tror, at der ikke er nogen anden vej. Det er blevet en tusindårig vane, at kvinden skal ligge der og skræve, og manden skal have det sådan [megen latter]. Men det er jo tåbeligt at tro, at det er det eneste absolut saliggørende. Når de på den anden måde begynder at kærtegne hinanden, bliver der jo kolossale julelege … [Martinus overdøves af kæmpelatter]. Ja, det lyder måske tosset, men det er rigtigt. Det er alt sammen baseret på kærlighed.
Men det er det ikke med p-pillen. De unge piger har nu opdaget, at bare de bruger p-piller, kan de opsøge mænd, ligesom mænd i sin tid opsøgte kvinder. Og hvad sker der så? – Ofte bliver der børn ud af det alligevel. Jeg kan nok se, at det gør ikke noget, at unge mennesker flytter sammen og er glade ved at bo sammen. Det kan man ikke sige noget imod, for det er bedre, at de gør det, end at de får et ægteskab, hvor de skal skilles alligevel. Men de skal ikke avle børn i et sådant samliv. Hvem skal passe de børn, når forældrene render fra hinanden og skal have samliv med nye partnere? – Det kommer staten til at gøre, og det er den også belavet på. Nu er der mange, der begynder at uddanne sig til børneplejere og lignende. Det er beregnet på fremtiden. Forsynet ved godt, hvad der kommer. Forsynet er jo langt foran menneskene. (note 10)
Det, jeg har sagt, lyder måske voldsomt, men jeg håber, at De kan forstå det. Det drejer sig jo om kærlighed.
Hvorfor i alverden skulle en mand og en kvinde, der holder af hinanden, bruge sådan en teknik, der er så farlig, og som laver brud på deres organisme og går imod naturens love? – Det er ikke utænkeligt, at disse mennesker har en meget dejlig og stor bevidsthed og måske en begyndende kosmisk bevidsthed. Når de så efterhånden når frem til at fornemme den anden pol og bliver såkaldt dobbeltpolede eller homoseksuelle, skal de jo alligevel bruge metoden med kærtegn, for her kan de ikke bruge samlejeteknikken.
Jeg vil indrømme, at tusindårige vaner er jo ikke sådan at komme af med. Men det er lettere, end man tror, og man kan få Forsynets hjælp til det. Men det gælder ikke for alle, for man skal jo huske på, at der er mennesker, der er lykkelige og glade for at have børn og leve i ægteskab.
Jeg tænker på de tusinder eller millioner af unge mennesker, navnlig her i Norden og i det øvrige Europa, der i den grad lader stå til og bruger millioner af disse apparater og sager og nye opfindelser, som reklamer lokker mennesker til at bruge. Det kan for nogle mennesker i værste tilfælde betyde, at de kan miste evnen til at opnå nydelsen af Guds ånd, den store vellystfornemmelse. Menneskene siger måske nok om brugen af et pessar eller en spiral: "Det gør ikke noget." – Men det gør noget! Måske ikke så meget i den fysiske krop, men i mentaliteten. Man skal jo huske på, at omkring kønsakten er der en stor åndelig struktur, som tager skade af at blive misbrugt. Den kan man ikke sådan lege med (note 11. Men vi må undskylde menneskene, for de ved det ikke. Det er jo kommet så pludseligt alt sammen.
Livet er dejligt, når man bare forstår at nyde det rigtigt. Og det kan nydes uden at anvende alle de mange forskellige former for prævention.
Man må jo indrømme, at mennesker har bundet sig i skæbner, som de skal leve til ende. Men der er jo den guddommelige kraft i bønnen, som folk bringer med sig ind i denne verden, og som virker, enten man tror på det eller ej. At tænke sig, at vi har fået sådan en kraft med i vuggegave. Det er den største magiske kraft, der eksisterer. Vi kan bede, når vi har brug for hjælp, og man kan også godt bede om hjælp til at undvære p-piller og alt det skidteri. Hvorfor i alverden laver menneskene sådan noget? – Alt sådant noget er jo en overtrædelse af det femte bud.

Spørgsmål B:
Hvad skal så være den ideelle form for prævention?

Der skal ikke være nogen hjælpemidler; man kan gøre det med hinanden med hænderne og ved andre kærtegn. Det er den naturlige vej. De, der ikke finder dette tilfredsstillende, må da bruge den anden måde, men de er jo så skabt til endnu at skulle have børn (note 10).
Hvis man ikke vil have børn, hvorfor skal man så bruge en metode eller en teknik, som er farlig? – Hvorfor skal man kæmpe imod naturen? – Hvis vi kæmper imod vore øjne og begynder at lukke dem det meste af dagen, fordi vi synes, at vi skal spare på synet, så skal øjnene nok blive dårlige. Hvis vi ikke går en tur og bruger vore ben, så skal vi nok få dårlige ben. Binder vi armen fast til siden, bliver den også dårlig. Hvis vi begynder at standse de kosmiske kræfter i seksualstrukturen, tager den skade. Det kan menneskene jo ikke se, men jeg håber, at jeg kan føre det frem og vise, hvordan det virker.Ingemar

Det finns ingen slump!
ämne Författare Postat

Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Fråga till Rolf: Var i TT förespråkar Martinus oralsex?

Emmell

Min syn på detta problem

Algotezza

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

INDRA

tack för texten - PAP

Per Andersson

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Oscar

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Emmell

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

INDRA

Frågan kvarstår: Var förespråkar Martinus oralsex?

Emmell

Martinus publicerade texter

gm

Re: Martinus publicerade texter

FuTure

Re: Martinus publicerade texter

Oscar

Re: Martinus publicerade texter

Emmell

Re: Martinus publicerade texter

FuTure

Re: Martinus publicerade texter

Emmell

Re: Martinus publicerade texter

FuTure

Re: Frågan kvarstår: Var förespråkar Martinus oralsex?

Hans O

Såg du frågan Ingmar?

Hans O

Re: Såg du frågan Ingmar?

INDRA

”Spåra in” diskussionen om oralsex!

Hans O

Re: ”Spåra in” diskussionen om oralsex!

INDRA

Kålsuperi?

Algotezza

Re: Kålsuperi?

Hans O

Ömsesidig uppfostran/ utveckling

Algotezza

Re: Ömsesidig uppfostran/ utveckling

Hans O

Ja, låt oss...

Algotezza

Re: Kålsuperi?

INDRA

Missförstånd

Algotezza

Re: ”Spåra in” diskussionen om oralsex!

FuTure

Emmell & FuTure...

pkulle

Re: Emmell & FuTure...

FuTure

Sexualitetens ändrade uttryck

Hans O

Re: Sexualitetens ändrade uttryck

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Oum

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Oum

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Calmestrand

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Calmestrand

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Calmestrand

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Calmestrand

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Calmestrand

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Calmestrand

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Anonymous User

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Ansvar viktigt!

Emmell

Massmord

FuTure

Re: Massmord

Oum

Re: Massmord

FuTure

Re: Massmord

pkulle

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Rolf Elving

Känsla och intelligens

Calmestrand

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

Calmestrand

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

Calmestrand

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

Calmestrand

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

Rolf Elving

Re: Känsla och intelligens

Calmestrand

Det försvunna m:et

gm

Re: Det försvunna m:et

Calmestrand

Re: Det försvunna m:et

Michael Rydh

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

Calmestrand

Re: Känsla och intelligens

FuTure

Re: Känsla och intelligens

Calmestrand

Att se saken i sitt sammanhang, är viktigt... ja...!

pkulle

I förening med den allra högsta visdomens framalstrade ord!

Medvetandet

Re: I förening med den allra högsta visdomens framalstrade ord!

Hans O

Glädjefnatt!

Nina Ninx

"Självklarheter" får nytt liv!

Nina Ninx

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Tommy Bäck

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Hans O

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Michael Rydh

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Oum

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Hans O

Vad Martinus förespråkar - som jag ser det

Algotezza

Re: Vad Martinus förespråkar - som jag ser det

pkulle

Det innevarande?

Algotezza

Summering och svaret på frågan

Emmell

Vilsegångna partiklars inträngande i galaxer där de inte hör hemma

Emmell

I den inre rymden

Algotezza

Varsågod!

Emmell

Tankens kraft

Algotezza

Re: Tankens kraft

Emmell

Sexuella uttryck och tanke-/känslopanet/intentionsplanet

gm

Kan också leda oss fel

Emmell

Tanke och känsla, balans

Algotezza

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Christian Berg

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

INDRA

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Gör som du vill och den kosmiska världsplanen uppfylls — så enkelt är det...!

pkulle

Sens moral

Algotezza

eremiten

FuTure

Re: eremiten

INDRA

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Christian Berg

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Christian Berg

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Hans O

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Anonymous User

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Rolf Elving

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Anonymous User

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Rolf Elving

Skillnaden är viktig

Anonymous User

Re: Skillnaden är viktig

FuTure

Re: Skillnaden är viktig

Anonymous User

Re: Skillnaden är viktig

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

om ultimatum

Per Andersson

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

FuTure

Re: Förespråkar Martinus oralsex?

Anonymous User

Moralsex

FuTure

Re: Moralsex

NMC

Re: Moralsex

INDRA

Re: Moralsex

NMC

Re: Moralsex

FuTure

Re: Moralsex

INDRA

Re: Moralsex

FuTure

Re: Moralsex

NMC

Re: Moralsex

Rolf Elving

Re: Moralsex

NMCDenna tråd har stängts